Waarvoor kan ik bij Atrox terecht? | Atrox

Waarvoor kan ik bij Atrox terecht?Wij bieden een groot aanbod aan diverse merken, maar met een absolute constante: kwaliteit. Maar wie is Atrox? Wat doen we? En waar staan we voor? 

Sinds 2019 zijn wij de specialist in Limburg voor zonwering en outdoor living. Atrox is een jong bedrijf, maar wij beschikken over de knowhow en expertise om uw outdoorproject tot een uitstekend eindresultaat te brengen.

Wat bieden we?

Zonwering, luifels, tuinmeubelen, buitenkeukens, tuindecoratie en terrasverwarming mogen dan grotendeels hun dienst bewijzen bij mooi weer, ze blijven zowel ‘s winters als ‘s zomer buiten, en moeten dan ook probleemloos extreme weersomstandigheden kunnen doorstaan. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor kwalitatieve en duurzame materialen. Ook carports maken we op maat.

Waarom moet u kiezen voor Atrox?

Van het eerste contact tot na de plaatsing houden we rekening met uw wensen, budget en planning. In alle fases weet u precies waar u aan toe bent. Wij creëren voor u een oase van rust, het hele jaar door!

Bent u op zoek naar een bedrijf voor zonwering en outdoor living in de regio Limburg?

Kwaliteit maakt bij Atrox het verschil en dat merkt u niet alleen aan het gevarieerde aanbod, maar ook aan het warme onthaal.

Contacteer ons

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons