Carports | Atrox

Carports

Atrox buitengewoon

Carports

atrox

Carports

Tegenwoordig wordt de garage steeds vaker vervangen door een carport. Deze groei aan populariteit heeft zo zijn redenen. Een carport biedt namelijk heel wat voordelen tegenover een garage. 
Een carport kan vele vormen aannemen, vrijstaand naast de woning, leunend tegen de woning, voor één of twee wagens, voorzien van een bergplaats… 
​​​​​​​
Bovendien heeft een carport een open structuur, hierdoor wordt er minder condensatie gevormd op je wagen, en dus het risico op roest verkleind. Onder de carport is je wagen beschermd tegen alle weersomstandigheden: In de winter blijft je voorruit ijsvrij, en tijdens de zomer beschermt de carport je wagen tegen de zon.
Een ander groot voordeel is dat een carport goedkoper is dan een garage.

Je carport kan ook perfect dienen om bepaalde materialen op te bergen. Zaken zoals een fiets, grasmachine en een motor kunnen perfect opgeslagen worden onder de carport. Zorg er wel voor dat deze op slot staan, of maak onder je carport een afgesloten ruimte.
Een laatste groot voordeel is dat je onder de carport kan schuilen voor de regen. Niet enkel word je niet nat als je in de auto wil stappen. De carport kan ook als afdak dienen voor de barbecue tijdens een regenachtige zomerdag. Kortom, niets dan goeds over de carport.
​​​​​​​​​​​​

Atrox biedt duurzame aluminium overkappingen aan afgewerkt met een polycarbonaatdak; een dak met thermowood of geïsoleerde sandwichpanelen. Bovendien stemmen wij met ons maatwerk uw carport volledig af op de stijl van uw woning. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder alvast de diverse mogelijkheden of kom langs in onze showroom voor nog meer inspiratie. 

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons