Advies op maat | Atrox

Advies op maat

Atrox buitengewoon

Advies op maat

De specialist in Limburg voor zonwering en outdoor living

U thuis voelen in uw eigen tuin? Daar zorgen wij voor!

Dé droomtuin creëren die u in gedachten heeft? Doe dan een beroep op Atrox. Met onze expertise in outdoorliving zullen wij u graag bijstaan. Na afspraak komen wij bij u thuis de nodige opmetingen doen en bespreken we samen met u de verschillende mogelijkheden in functie van de beschikbare ruimte, budget en persoonlijke wensen. Wij voorzien u van kleur en stijladvies zodat uw tuin en terras mooi bij uw woning zullen aansluiten.

  • GARANTIE

  • EIGEN MONTEURS 

  • PROFESSIONELE BEGELEIDING

  • KWALITEIT

Zo wordt uw droomtuin werkelijkheid

01

3d model

​​Kennismaking

We starten met een eerste vrijblijvend gesprek in onze showroom en tonen u de diverse opties rekening houdend met uw persoonlijke voorkeuren.

02

3d model

Advies op maat 

Bij een bezoek bij uw thuis doen we de nodige opmetingen en bekijken we de technische mogelijkheden.

03

3d model

Ontwerp - 3D model

Tijdens een persoonlijk gesprek in onze showroom bespreken wij de offerte en maken wij op basis van uw wensen een 3D render van uw nieuwe tuin. Hierdoor kunt u zich perfect een beeld vormen hoe alles er komt uit te zien. Eenvoudig en handig!

04

3d model

Realisatie - coördinatie

Beslist? 
Ons ervaren team werkt alles in detail uit en voorziet een kwaliteitsvolle afwerking. En u? U rest nog maar te genieten van uw nieuw terras of tuin.

KLAAR VOOR DE START?

Wenst u meer informatie te ontvangen over ons advies op maat? Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder om uw droomterras te realiseren.

Contacteer ons

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons