Over Atrox | Atrox

Over Atrox

Atrox buitengewoon

Over ATROX

De specialist in Limburg voor zonwering en outdoor living

Gewapend met jarenlange ervaring in de zonwering en outdoor sector, besloot Fabio Errico in 2019 zijn eigen outdoorbedrijf op te starten: Atrox. We zijn een jong bedrijf, maar beschikken over de knowhow en expertise om uw outdoorproject tot een uitstekend eindresultaat te brengen.

Onze eigen kennis vullen we bovendien aan met die van vakmensen, die elke dag hun passie voor techniek omzetten naar mooie projecten op maat.

Tijdens heel uw outdoorproject, garanderen we een persoonlijke en professionele aanpak. Vanaf het eerste contact, tot na de oplevering staat u in rechtstreeks contact met ons. We stellen ons hierbij flexibel op. Zo houden we rekening met uw planning en beschikbaarheid voor opmetingen, plaatsing en naverkoop.

Omdat ons werkterrein zich in Limburg bevindt, kunnen we heel kort op de bal spelen en zijn we snel ter plaatse.

Contacteer ons

totaalconcept

Een overkapping of tuinkamer ingericht met een knusse loungehoek laten ons toe dat we van het vroege voorjaar tot de late herfst volop van onze buitenkamer kunnen genieten. 

Maar het buitenleven is meer dan het kiezen van de juiste overkapping of tuinmeubelen. Het gaat om een totaalervaring, een combinatie van esthetiek en efficiëntie, van sfeer en gebruikersgemak. Met de maatprojecten van Atrox en haar partners wordt uw tuin en terras omgetoverd tot een harmonieus geheel dat de charme van ieder seizoen optimaal tot zijn recht laat komen. Bij Atrox vindt u alles om uw tuin van A tot Z in te richten.
​​​​​​​
Dit totaalconcept kent een groeiend succes. Atrox beschikt over een showroom van 800m² en vormt hierdoor een echte inspiratiestore. Atrox is de referentie in outdoor living, gaande van tuinkamers, overkappingen, zonwering, tuinmeubelen, buitenkeukens, tuindecoratie tot zelfs terrasverwarming. En dit enkel van kwalitatieve merken. Denk maar aan Weinor, Aluvison, Exterior Living, Fanani, 4SO maar ook Broil King en Forge Adour behoren tot ons assortiment. 

Kwaliteit als absolute constante

Wij bieden een groot aanbod aan diverse merken, maar met een absolute constante: kwaliteit.

Zonwering, luifels, tuinmeubelen, buitenkeukens, tuindecoratie en terrasverwarming mogen dan grotendeels hun dienst bewijzen bij mooi weer, ze blijven zowel in de winter als in de zomer buiten, en moeten dan ook probleemloos extreme weersomstandigheden kunnen doorstaan. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor kwalitatieve en duurzame materialen. 
​​​​​​​
Kwaliteit maakt bij Atrox het verschil en dat merkt u niet alleen aan het gevarieerde aanbod, maar ook aan het warme onthaal, de dynamische dienstverlening en de professionele aanpak van het ganse team en de Atrox partners.

Waarom kiezen voor Atrox?

Van het eerste contact tot na de plaatsing houden we rekening met uw wensen, budget en planning. In alle fases weet u precies waar u aan toe bent. Wij creëren voor u een oase van rust het hele jaar door!

Persoonlijk contact

Een aangename showroom vol inspiratie

Advies op maat

Totaalconcept mogelijk

100% kwaliteitsmerken

Gedetailleerde offerte én planning

Betrouwbare technische plaatsingsdienst

Uitstekende dienst na verkoop

professioneel

Ons team

Fabio Errico

zaakvoerder

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium

Yolanda De Leo

verantwoordelijke outdoor living

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium

onze monteurs

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons