Over Atrox | Atrox

Over Atrox

Atrox buitengewoon

Over ATROX

De specialist in Limburg voor zonwering en outdoor living

Ontdek Atrox: Uw Limburgse Expert in Zonwering en Buitengenot

In 2019 werd Atrox opgericht door Fabio Errico met de missie om de ultieme outdoor ervaring te bieden aan klanten in Limburg en omstreken. Als specialisten in zonwering en outdoor living combineren we jeugdig enthousiasme met doorgedreven kennis en ervaring. Elk project wordt een realisatie van hoog niveau, gedreven door onze passie voor techniek en maatwerk.
​​​​​​​
We zijn trots op een persoonlijke en professionele benadering door het hele traject heen. Bij Atrox bent u geen nummer, maar een gewaardeerde partner vanaf het eerste gesprek tot lang na de oplevering. Uw planning en wensen zijn het kompas waarop wij navigeren, met flexibiliteit als onze standaard.

Contacteer ons

totaalconcept

Het Totaalconcept van Atrox: Van tuinkamer tot buitenparadijs

Bij Atrox begrijpen we dat outdoor living een complete ervaring is - een symbiose van esthetiek, efficiëntie en comfort. Onze samenwerking met top vakmensen zorgt ervoor dat uw tuin en terras transformeren tot een harmonieus geheel dat de schoonheid van elk seizoen ten volle benut.

Met ons succesvolle totaalconcept dat zich uitstrekt over een showroom van 800m², fungeert Atrox niet alleen als uw adviseur maar ook als inspiratiebron. Wij zijn uw gids in de wereld van outdoor living, van stijlvolle tuinkamers en overkappingen tot luxueuze zonwering, buitenkeukens en terrasverwarmers van topmerken zoals Weinor, Roma, Gibus en nog diverse andere. 

Kwaliteit als absolute constante

Kwaliteit: Het Kompas van Atrox

Kwaliteit staat centraal bij alles wat we doen. Onze zonweringen, pergola's, screens, tuinmeubelen en buitenkeukens moeten weer en wind kunnen weerstaan. Daarom kiezen we bewust voor duurzame materialen en merken van vertrouwen. Bij Atrox leidt kwaliteit tot een onderscheidende ervaring - merkbaar in ons aanbod, onze gastvrijheid en de professionaliteit van ons team en partners.

Waarom kiezen voor Atrox?

Van het eerste contact tot na de plaatsing houden we rekening met uw wensen, budget en planning. In alle fases weet u precies waar u aan toe bent. Wij creëren voor u een oase van rust het hele jaar door!

Persoonlijk contact

Een aangename showroom vol inspiratie

Advies op maat

Totaalconcept mogelijk

100% kwaliteitsmerken

Gedetailleerde offerte én planning

Betrouwbare technische plaatsingsdienst

Uitstekende dienst na verkoop

professioneel

Ons team

Fabio Errico

zaakvoerder

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium

Yolanda De Leo

verantwoordelijke outdoor living

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium

onze monteurs

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons