Nieuwsbrief: Bent u klaar voor zomerse dagen? | Atrox

Nieuwsbrief: Bent u klaar voor zomerse dagen?


De weinor Sottezza 

De grenzen tussen binnen- en buitenruimte worden steeds vloeiender. Tegenwoordig genieten veel mensen van hun terras als een outdoor woonkamer. Een terrasoverkapping van weinor biedt daarvoor een fraaie, robuuste bescherming tegen weersinvloeden. Het ondergemonteerde zonnescherm biedt daarbij niet alleen een goede bescherming tegen warmte en verblinding – met zijn gezellige flair verspreidt het scherm ook een gevoel van comfort op je terras. Met meer dan 140 doekdessins vindt u vast en zeker de textiele zonwering van uw dromen. Met bijpassende terrasmeubelen, kussens en andere accessoires creëert u uw favoriete plekje op het terras!

#weinor #zonneschermen #terrassoverkapping #glasoases® 

Wanneer is nu de ideale periode om uw tuinproject te starten?Dit is deels afhankelijk van welke type zonwering of overkapping u kiest. Een zonneluifel heeft doorgaans een kortere levertijd dan een grote overkapping, echter gezien de problemen die er momenteel zijn met aanlevering van grondstoffen begint u er best tijdig aan. Wachttijden voor bepaalde grondstoffen zoals aluminium en hout zijn zelfs nog meer opgelopen dat 1 jaar geleden. Heeft u een groter tuinproject, bijvoorbeeld de realisatie van een nieuw terras met een glazen pergola met schuifwanden, ... weet dan dat er vaak in fases wordt gewerkt. Van wachttijd voor het uitvoeren van tegelwerken op uw nieuw terras, tot montage van uw overkapping, tot inmeting van de schuifwanden en plaatsing hiervan gaan vaak enkele maanden. 

Met andere woorden voor de realisatie van uw tuinproject start u best nu! 

Openingstijden zomerperiodeTijdens juli en augustus is de showroom op zondag gesloten.

Wij zijn ook geopend op donderdag 21 juli!

Ons jaarlijks verlof is van vrijdag 22/07 tem maandag 15/08

Vanaf dinsdag 16 augustus staan wij weer voor u klaar!

Dringende servicevraag of offerteaanvraag? mail  dan naar info@atrox.be

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons