Wanden en schuifwanden | Atrox

Wanden en schuifwanden

Atrox buitengewoon

Wanden en schuifwanden

atrox

Burned Wood

Kiest u voor een wand in Burned Wood...

Dan kiest u voor een duurzame gevel of interieur. Wij zijn de betrouwbare partner voor uw project met gebrand hout. Door het altijd nastreven van de hoogst haalbare kwaliteit zorgt Burned Wood voor duurzaam gebrand hout met een lange levensduur.

Burned Wood wordt op maat gemaakt voor ieder project. Door het gecontroleerde productieproces wordt de hoogste kwaliteit gebrand hout gerealiseerd met juiste mate van inbranding. Burned Wood is een exclusief product voor zowel exterieur als interieur designs. Burned Wood is in alle dimensies en profielen mogelijk. De bevestiging van Burned Wood kan zichtloos, of geschroefd met RVS gevelschroeven met een zwarte kop.

atrox

W17 easy 
​​​​​​​De glazen schuifwand van Weinor

Het maakt niet uit of u liever beschut zit op uw terras of het liever fris en luchtig heeft; met de glazen schuifwand w17 easy van Weinor beleeft u puur woongenot – op uw terras. De schuifwand uit glas biedt een betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden en dankzij de kozijnloze constructie geniet u steeds van een onbelemmerd uitzicht. De geheel glazen elementen laten zich heel gemakkelijk en zonder veel kracht in beweging zetten. Openen en sluiten wordt hierdoor kinderspel. 

Soft-Closing-System

Perfecte overgangen, ook drempelvrij

Edele greep- en sluitvarianten

CleanCase® voor eenvoudige reiniging

Praktisch en voor iedere terrasoverkapping

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons