Wanden en schuifwanden | Atrox

Wanden en schuifwanden

Atrox buitengewoon

Wanden en schuifwanden

atrox

W17 easy 
​​​​​​​De glazen schuifwand van Weinor

Het maakt niet uit of u liever beschut zit op uw terras of het liever fris en luchtig heeft; met de glazen schuifwand w17 easy van Weinor beleeft u puur woongenot – op uw terras. De schuifwand uit glas biedt een betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden en dankzij de kozijnloze constructie geniet u steeds van een onbelemmerd uitzicht. De geheel glazen elementen laten zich heel gemakkelijk en zonder veel kracht in beweging zetten. Openen en sluiten wordt hierdoor kinderspel. 

Soft-Closing-System

Perfecte overgangen, ook drempelvrij

Edele greep- en sluitvarianten

CleanCase® voor eenvoudige reiniging

Praktisch en voor iedere terrasoverkapping

atrox

Burned Wood

Kiest u voor een wand in Burned Wood...

Dan kiest u voor een duurzame gevel of interieur. Wij zijn de betrouwbare partner voor uw project met gebrand hout. Door het altijd nastreven van de hoogst haalbare kwaliteit zorgt Burned Wood voor duurzaam gebrand hout met een lange levensduur.

Burned Wood wordt op maat gemaakt voor ieder project. Door het gecontroleerde productieproces wordt de hoogste kwaliteit gebrand hout gerealiseerd met juiste mate van inbranding. Burned Wood is een exclusief product voor zowel exterieur als interieur designs. Burned Wood is in alle dimensies en profielen mogelijk. De bevestiging van Burned Wood kan zichtloos, of geschroefd met RVS gevelschroeven met een zwarte kop.

atrox

W50-c 
​​​​​​​vaste beglazing van Weinor

Heeft u geen nood aan een schuifwand maar wil u wel het licht binnentrekken, kies dan voor een vaste beglazing van weinor. U heeft de mogelijkheid tussen een profielloze vaste beglazing SUPER LITE, die enkel een slank kozijnprofiel boven en onder heeft waardoor de glasplaten als het waren tegen elkaar staan. Maar ook de vaste beglazing in frame en met tussenstijlen zijn mogelijk, in zowel glas als aluminium. 

invulling in zoweel helder, opaal glas of aluminium 

keuzen tussen SUPER LITE glas of met kader 

verkrijgbaar in alle RAL kleuren 

uitvoerbaar in rechthoekige of schuine vorm 

Praktisch en voor iedere terrasoverkapping

atrox

THERMOWOOD 

Thermowood is het resultaat van een innovatief proces waar hittebehandeling centraal staat. Thermische modificaties zorgen dat de duurzaamheid van het hout vergroot en de kwaliteit ervan verbetert.

Alle wanden worden op maat gemaakt volledig naar wens. Bij Atrox kiezen we voor het gebruik van thermowood den of ayous.
enkele voordelen van thermowood:

  • Lange levensduur

  • Kwalitatieve uitstraling van tropisch hout

  • Vormvaster en beter bestand tegen alle weersomstandigheden

  • Verhoogde duurzaamheidsklasse

  • Beter bestand tegen insecten

  • Op gebied van kleur volgt Thermowood het natuurlijke karakter van hout. Door het verhittingsproces krijgt het hout die specifieke donkerbruine kleur. Net zoals bij alle houtsoorten zal Thermowood na een tijdje verkleuren in de buitenlucht. Wil u de mooie typische bruine kleur van Thermowood behouden? Behandel dan uw hout meteen na plaatsing met een buitenbeits of olie.

atrox

kantelbare horizontale shutters in ayous

Bent u op zoek naar een andere manier om zowel privacy te creëren, als ook licht binnen te laten waneer u het wenst? Dan zijn kantelbare shutters of lamellen voor u misschien de oplossing? U kan ervoor kiezen een vaste wand te creëren met deze panelen oftewel een schuifwand. 

invulling met ayous of alumnium lamellen 

vaste wand of schuifwand 

verkrijgbaar in alle RAL kleuren 

Architecturale eye-catcher

Praktisch en voor iedere terrasoverkapping

kantelbare verticale shutters

4 seizoenen genieten van je buitenomgeving, dat doe je met Sombra in jouw bijbouw of overkapping. Kies voor warm en knus in je cocoon door de shutters te sluiten of geniet van de zon door ze te openen. Jij hebt alle touwtjes in handen.

Atrox

Alu deco wall 

De Sundaze wandelementen zorgen voor extra privacy terwijl je nog steeds volop van je tuin en omgeving kunt genieten. Het Deco Wall systeem zorgt niet alleen voor maximale privacy, maar het unieke design zorgt tegelijkertijd ook voor een moderne look. Het is verkrijgbaar in een kleur naar keuze. Het paneel bestaat uit 1 kant uit een frisse ribstructuur en aan de andere zijde uit een vlak aluminium.

kantelbare alu shutters

Deze panelen zorgen voor een fijne ambiance, voor privacy en houden de zon, wind en regen tegen. Maak een buitenverblijf compleet met het lamellensysteem Fortis van LuxxOut®.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons