Upgrade uw terras met een prachtig vouwdak | Atrox

Upgrade uw terras met een prachtig vouwdak


Opvouwbare daken zijn een innovatieve oplossing die de laatste jaren populair is geworden. Dit type dak biedt een uniek ontwerp waarmee het dak kan worden opgevouwen of ingetrokken, waardoor een openluchtomgeving ontstaat. Opvouwbare daken zijn ideaal als u op zoek bent naar een dak dat zich kan aanpassen aan verschillende weersomstandigheden en bovendien een unieke sfeer creëert. Het is ook een ideale oplossing als u wenst te genieten van uw jacuzzi in de buitenlucht maar toch bescherming wenst tegen regen of wind.

Hieronder kan u alvast enkele types van vouwdaken terugvinden:

weinor Pergotex
weinor Pergotex

De verandazonwering weinor Pergotex is flexibel inzetbaar en geeft u meer tijd in de buitenlucht. Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knop genoeg, en het doek vouwt zich op. Wordt het weer slechter weer, sluit het vouwdak dan gewoon. U zit comfortabel droog zonder uw terras te verlaten.

enkele sterken punten:

  • bestand tot windkracht 6 beaufort
  • hoogwaardig PVC pergona doek
  • 7 jaar garantie
  • zeer grote afmetingen mogelijk, dus ideaal voor de horeca
verano Tumba
verano Tumba

Tumba is de allernieuwste verandazonwering van Verano. Deze pergolazonwering is een terrasoverkapping met in- en uit-schuifbaar doek. Het is uitgevoerd met een zonwering, waterafstotend en weerbestendig 100% high-tec polyester doek. De waterafvoer is volledig geïntegreerd in de voorlijst en het water wordt afgevoerd via de staanders. Dit maakt dat het doek er niet alleen perfect uitziet zonder rimpels of golven, maar ook op zijn best presteert.

Puro by Sundaze
Puro by Sundaze

Op zoek naar een minimalistische constructie van hoge kwaliteit? Kies dan voor Puro by Sundaze. Sundaze biedt een breed scala aan van modulaire units die volledig in te vullen zijn naar uw wens. Met het lichtdoorlatend vouwdak met handmatige bediening creëer je het ultieme vakantiegevoel. Speel met verlichting en/of invulling van wanden om uw eigen touch aan het geheel te geven. Puro by Sundaze is perfect in combinatie met een jacuzzi omdat de warme lucht en chloordampen van de jacuzzi op elk moment weg kunnen. 

weinor Plaza Viva
weinor Plaza Viva

Met het textiele pergola-zonnescherm Plaza Viva maakt u nog vaker en onbezorgder gebruik van uw terras - vrijwel ongeacht het weer. Of u de Plaza Viva nu gebruikt voor schaduw op een zonnige dag, bij stevige wind of als slimme regenbescherming tijdens een warm zomers buitje, dankzij de Plaza Viva geniet u zonder onderbreking van de aangename atmosfeer op uw terras.

enkele voordelen opgesomd:

  • bescherming tegen zon, wind en regen
  • geïntegreerde LED-verlichting en Volant plus mogelijk
  • meer dan 150 doekdessins mogelijk
  • zeer lichte constructie, ideaal alternatief voor een knikarmscherm als de gevel niet stevig genoeg blijkt 
Gibus Azimut
Gibus Azimut

Azimut van Gibus is een echte parel in de vouwdaken. Het opvouwbare dak van PVC met gebogen frame beschermt uw terras zowel in de zomer als tijdens het koelere seizoen. Het dak van de overkapping beschermt tegen de zon en koelt de onderliggende ruimte af. De luifel voert het regenwater af richting het frame. De pergola is volledig personaliseerbaar naar kleur, met screens, schuifwanden , RGB ledverlichting, ...

Nog niet zeker welk type vouwdak voor u het beste geschikt is?

laat u dan adviseren door Atrox, wij werken samen met u uw droomproject uit. 

vraag hier uw offerte aan

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons