Zo haal je meer uit de zomer: acties zomerperiode en nieuw in assortiment | Atrox

Zo haal je meer uit de zomer: acties zomerperiode en nieuw in assortiment


Profiteer volop van onze Acties tijdens de zomermaanden!

Bezoek ons tijdens de zomermaanden en profiteer nu van onze uitgebreide promoties op het volledig assortiment!Tijdens de zomermaanden zijn wij van dinsdag tem zaterdag geopend van 10u tot 17u zonder afspraak. Ons bouwverlof is van vrijdag 21 juli tem dinsdag 16 augustus. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen en kunnen indien gewenst een offerte op maat verstrekken.Iedere bezoeker ontvangen we van harte met een cava of Kompel Zomergoud om alvast in de zomerse sfeer te komen.Ook in het najaar is het heerlijk vertoeven op uw terras

De zomer is eindelijk gearriveerd en we zijn blij om eindelijk meer tijd buiten te kunnen doorbrengen. Maar waarom genoegen nemen met de zomer? Verleng het vakantiegevoel met een overkapping toe te voegen aan je achtertuin of terras. Geniet optimaal het hele jaar door van uw tuin en terras.Optimaal genieten ook in de na-zomer

Een pergola biedt een mooie en functionele ruimte om van de buitenlucht te genieten zonder blootgesteld te worden aan schadelijke UV-stralen van de zon, maar ook een felle regenbui. Het is de perfecte plek voor buiten te eten, gasten te vermaken of gewoon te ontspannen met een goed boek. Door nu je pergola te bestellen, kan je er al vanaf oktober van genieten. Wie zegt dat de zomer niet verlengt kan worden? Bij Atrox denken wij er alvast anders over!

NIEUW - NIEUW - NIEUW 

De hoogwaardige houten outdoor shutters zijn een ideale keuze om een terras of een zithoek in de tuin af te schermen. De shutters bieden privacy én bieden bescherming tegen zon en wind.

4 seizoenen genieten van je buitenomgeving, datdoe je met Sombra in jouw bijbouw. Kies voor warm en knus in je cocoon door de shutters te sluiten of geniet van de zon door ze te openen. Jij hebt alle touwtjes in handen.

NIEUW in assortiment: verticale houten shutters (manueel of elektrisch)
NIEUW in assortiment: verticale houten shutters (manueel of elektrisch)

VRAAG UW OFFERTE AAN

Kom langs in onze showroom zonder afspraak of maak ik de avonduren een afspraak.

vraag uw offerte aan

maak een afspraak na 17u

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons