Profiteer nu van het laagseizoen voor jouw droom buitenruimte! | Atrox

Profiteer nu van het laagseizoen voor jouw droom buitenruimte!


Beste Buitenliefhebbers,

Het is tijd om je buitenruimte te transformeren en je voor te bereiden op het komende jaar! Het laagseizoen is de perfecte periode om jouw droomoverkapping, tuinkamer of lamellendak te laten plaatsen, zodat je helemaal klaar bent voordat de drukte van volgend jaar begint. Onze showroom staat boordevol inspiratie, en onze experts staan klaar om je te adviseren. Blader door enkele van onze recente adembenemende projecten om geïnspireerd te raken!

5.png3.png4.png1.png2.png846a5e8e-e461-4800-8a33-33156c712a39.jpeg28f361d9-49c4-43b9-a08e-4570bc2b30d5.JPG

Maar er is meer! Tijdens het weekend van 25 en 26 november hebben wij bovendien extra acties voor snelle beslissers in petto. Geniet tot wel €2300 euro korting op een Terrazza Pure of lamellendak met verlichting en toebehoren*! Laat je niet alleen inspireren door onze prachtige realisaties, maar geniet ook van een warm onthaal met heerlijke hapjes en drankjes terwijl je je plannen bespreekt.

* korting is afhankelijk van grootte en toebehoren (zoals screens, schuifwanden, verlichting) van het dak 

actieweekend 25 & 26 november met EXTRA acties voor snelle beslissers
actieweekend 25 & 26 november met EXTRA acties voor snelle beslissers

RECENTE POSTS

Afgelopen maand hadden we enkele spannende updates, waaronder onze Halloween Winactie, en de aankondiging van onze sponsoring van Patro Ladies Eisden Maasmechelen. Lees hieronder verder om meer te weten te komen.

Heb jij onze nieuwe ROMA terraskast ook al ontdekt?

Roma terraskast, verkrijgbaar in vuren of ayous en in verschillende maten
Roma terraskast, verkrijgbaar in vuren of ayous en in verschillende maten

Halloween Winactie - Win Koodoo Nordic Light Pro!

Tem 04 november kon iedereen zijn spookachtige buitenruimte doorsturen en kans maken op een Nordic Light Pro ter waarde van €199 euro. de winnaar werd zondag 05/11 november bekend gemaakt op facebook 


Terras Winterklaar Maken - Tips en Advies

Met de winter voor de deur is het belangrijk om uw terras klaar te maken voor koudere temperaturen. Onze experts delen waardevolle tips en advies over hoe u uw terras winterbestendig kunt maken. Blijf warm en geniet van uw buitenruimte, zelfs in de koudste maanden.


Steun aan Patro Eisden Maasmechelen

Als onderdeel van ons voortdurende streven naar maatschappelijke betrokkenheid zijn we verheugd om onze sponsoring van Patro Eisden Maasmechelen aan te kondigen. We geloven sterk in het ondersteunen van lokale gemeenschappen en zijn trots op onze betrokkenheid bij deze geweldige club.


Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwigheden en ontwikkelingen in de wereld van buitenruimte-ontwerp? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Door je te abonneren, ontvang je regelmatig updates over nieuwe trends, speciale aanbiedingen en exclusieve evenementen rechtstreeks in je inbox. Mis niets van wat er speelt bij Atrox en blijf geïnspireerd voor jouw eigen buitenparadijs. Schrijf je vandaag nog in via onze website en laat je inspireren!

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het is tijd om jouw buitenruimte om te toveren tot een paradijs. Laten we samen aan de slag gaan!

Hartelijke groeten,

Yolanda & Fabio

Atrox 

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons