NIEUW: Download nu weinor 3D Designer 2.0 en Ontwerp Zelf Jouw Perfecte Terras! | Atrox

NIEUW: Download nu weinor 3D Designer 2.0 en Ontwerp Zelf Jouw Perfecte Terras!


Wij introduceren met trots de weinor 3D Designer 2.0 - een revolutionaire tool waarmee je nu zelf je ideale terras kunt ontwerpen, compleet met een bijpassend zonnescherm,  pergolazonwering, Glasoase® of terrasoverkapping van weinor.

Of je nu op je computer zit of ontspant met je tablet, de weinor 3D Designer is jouw ultieme hulpmiddel om te visualiseren hoe een zonnescherm of terrasoverkapping jouw buitenruimte kan transformeren. Pas het uiterlijk van je gevel en terras aan volgens jouw persoonlijke stijl. Upload zelfs een foto van je terras en gebruik deze als achtergrond om snel te zien hoe de zon- of weerwering bij jouw huis past.

De weinor 3D Designer 2.0 heeft veel functies die jouw weinor producten tot leven brengen. Activeer kleurenledstrips om verschillende lichtsferen te creëren, experimenteer met schaduwsimulatie om de perfecte plek voor zonbescherming te vinden, pas de intensiteit van het zonlicht aan en bekijk zelfs hoe het eruitziet van binnen naar buiten.

Wacht niet langer - download de weinor 3D Designer op je computer of installeer de app op je tablet. Ontdek hoe je met een zonnescherm of terrasoverkapping van weinor een nog aangenamere sfeer op jouw terras creëert. Het is nu gratis beschikbaar!

Klaar met Ontwerpen? Vraag een Offerte aan bij Atrox!

Heb je je droomterras ontworpen met de weinor 3D Designer 2.0? Geweldig! Nu is het tijd om je visie werkelijkheid te laten worden. Vraag eenvoudig een offerte aan bij Atrox. Ons team staat klaar om je ontwerp te beoordelen en je een nauwkeurige prijsopgave te geven. Neem contact met ons op en laat ons jouw buitenruimte transformeren met hoogwaardige weinor producten. Waar wacht je nog op? Maak jouw buitenleven compleet met Atrox!

download de 3D Designer

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons