Voorkom Teleurstellingen en Geniet Zorgeloos van de Zomer! | Atrox

Voorkom Teleurstellingen en Geniet Zorgeloos van de Zomer!


Beste zonneliefhebber,

De dagen worden langer, de zon begint te lonken en het voorjaar staat voor de deur. Het perfecte moment om te denken aan jouw buitenleven en comfort. We willen je echter op de hoogte stellen van een belangrijk punt om teleurstellingen te voorkomen en ervoor te zorgen dat je deze zomer zorgeloos kunt genieten van je nieuwe overkapping, luifel of zonwering.

Elk jaar moeten we helaas klanten teleurstellen omdat we niet meer voor de zomervakantie hun project kunnen realiseren. Na het opmeten van de productiematen moeten we rekening houden met een productiewachttijd. Vooral vanaf maart, met de start van het hoogseizoen, neemt de drukte toe en dit kan de doorlooptijd verder verlengen.

Om er zeker van te zijn dat je deze zomer kunt genieten van de perfecte buitenruimte, adviseren we je om tijdig in actie te komen. Begin nu met het plannen en bestellen van jouw overkapping, luifel of zonwering. Zo ben je verzekerd van een vlotte afhandeling en kun je zonder zorgen genieten van de warme dagen die eraan komen.

Waarom nu bestellen?

1. Voorkom Teleurstellingen: Vermijd de drukte en voorkom dat je achteraan in de wachtrij belandt. Bestel vóór eind februari en verzeker jezelf van een tijdige oplevering.

2. Gratis Handzender en Motor: Als extra stimulans ontvang je bij elke bestelling van een zonneluifel een GRATIS handzender en motor. Profiteer van deze exclusieve actie!

4. Tot €4500 voordeel op het Artares comfortpakket, en nog zoveel meer acties!

3. Zorgeloos Genieten: Door nu te bestellen, kun je ontspannen toeleven naar de zomer, wetende dat jouw buitenruimte klaar is om te stralen zodra de eerste zonnestralen verschijnen.

Wacht niet tot het laatste moment. Neem contact met ons op, plan een afspraak in onze showroom of bij u thuis voor het opmeten van de maten, en geef de zomer een warm welkom in jouw perfecte buitenomgeving.

Laat de zomerse voorpret beginnen!

Met zonnige groeten,

Fabio & Yolanda 

Atrox 

Magische Luxe Buitenkans - het Artares Lamellendak | Atrox

Magische Luxe Buitenkans - het Artares Lamellendak | Atrox

Magische Luxe Buitenkans - het Artares Lamellendak

https://www.atrox.be

Offerte aanvragen | Atrox

Offerte aanvragen | Atrox

Offerte aanvragen

ONTDEK MEER

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons