Voorbereiden op het Buitenseizoen met Zonwering en Overkappingen | Atrox

Voorbereiden op het Buitenseizoen met Zonwering en Overkappingen


Beste zonneliefhebber,

De zon doet langzaam haar intrede, wij willen u dan ook inspireren en informeren over de mogelijkheden van zonwering en overkappingen voor het komende buitenseizoen.

Voorjaarsonderhoud:

Allereerst is nu de ideale tijd om te beginnen met voorjaarsonderhoud. Na de wintermaanden is het belangrijk om je bestaande zonwering en overkappingen te inspecteren en onderhouden. Reiniging en zorgvuldig onderhoud zorgen ervoor dat ze optimaal presteren. Vergeet niet dat ons team van experts je hierbij kan helpen.

 

Laat uw overkapping weer stralen met Atrox Outdoor Cleaning! | Atrox

Laat uw overkapping weer stralen met Atrox Outdoor Cleaning!

Nieuwe Aanwinsten:

De lente brengt vernieuwing, en dat geldt ook voor zonwering en overkappingen. Ontdek de nieuwste trends en producten die je buitenruimte naar een hoger niveau tillen. We bieden innovatieve ontwerpen, materialen en functies die passen bij jouw specifieke wensen.

ontdek hieronder enkele nieuwe aanwinsten in onze showroom:

1. SMAILA 

tot 380 euro voordeel bij uw bestelling!
tot 380 euro voordeel bij uw bestelling!

2. BELLUNO 

De Belluno is een elegante, vrijstaande overkapping met een glazen dak. De geïntegreerde zonwering zorgt er bijgevolg voor dat deze terrasoverkapping compleet zal voorzien in uw wensen voor het buitenleven. Het uitzonderlijke design en enkele innovatie functionaliteiten hebben er in 2022 dan ook voor gezorgd dat deze overkapping bekroond is met een prestigieuze Red Dot Award voor haar design. Bekijk de video!

*** GRATIS LED ter waarde van 1208 euro incl 21% BTW ***
*** GRATIS LED ter waarde van 1208 euro incl 21% BTW ***

3. LINE UP LED verlichting

Ontdek de speelse verlichting om te integreren in uw houten wand. Stel het naar uw eigen voorkeur samen!4. FORGE ADOUR BUITENKEUKEN 

Op zoek naar een betaalbare en stijlvolle buitenkeuken, zoek dan niet verder. Kom deze buitenkeuken ontdekken in onze showroom vanaf 20/02.

Forge Adour buitenkeuken - moduleerbaar naar wens
Forge Adour buitenkeuken - moduleerbaar naar wens

Maatwerk:

Wist je dat maatwerk zonwering en overkappingen de perfecte oplossing zijn voor een unieke buitenruimte? We begrijpen dat elke klant unieke behoeften en stijlvoorkeuren heeft, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aan al je verwachtingen voldoen.

Roma screens gecombineerd met speelse kokers
Roma screens gecombineerd met speelse kokers

Energie-efficiëntie:

Naast comfort dragen zonwering en overkappingen bij aan de energie-efficiëntie van je huis. Ze helpen bij het reguleren van de temperatuur en verminderen de behoefte aan airconditioning, wat leidt tot energiebesparingen en een groenere levensstijl.

 

Solar screens te Zutendaal: ontdek de talloze voordelen | Atrox

Solar screens te Zutendaal: ontdek de talloze voordelen

Buitenleven:

Laat je inspireren door buitenleven. Onze producten bieden een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor je kunt genieten van de frisse lucht en de warme zon. Stel je voor: ontspannen onder je nieuwe overkapping met een goed boek, omringd door de geluiden en geuren van de lente.

Weinor Terrazza Sempra met W17 schuifwanden - 365 dagen genieten! Binnen wordt Buiten!
Weinor Terrazza Sempra met W17 schuifwanden - 365 dagen genieten! Binnen wordt Buiten!

Professioneel Advies...

Onze experts staan altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies en op maat gemaakte offertes. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het realiseren van je buitenproject.

Aan een correcte prijs...

Van 9 tem 17 maart zijn er weer opendeurdagen!

Kom langs en ontdek de vele voordelen!

Dus, terwijl de lente nadert, is dit het perfecte moment om je buitenruimte voor te bereiden op de warmere maanden. Ontdek de mogelijkheden van zonwering en overkappingen en maak je klaar voor een seizoen vol buitenplezier. Wij staan voor je klaar om je te helpen je droomproject te realiseren.

Opendeurdagen bij ATROX: Ontdek Outdoor Living in Limburg!

van zaterdag 9 maart tem zondag 17 maart heten wij jou van harte welkom tijdens onze opendeurdagen! 🎉 Ontdek waarom wij dé referentie zijn in Limburg voor zonwering, overkappingen en outdoor living.

ONTDEK MEER

 

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons