Kom Naar Onze Opendeurdagen en Laat je Inspireren! | Atrox

Kom Naar Onze Opendeurdagen en Laat je Inspireren!


Het is weer die tijd van het jaar - de dagen worden langer, de zon begint te schijnen, en we krijgen allemaal zin in wat frisse buitenlucht. Wat is een betere manier om je buitenruimte gereed te maken voor het nieuwe seizoen dan met een bezoek aan onze opendeurdagen? Van 9 maart tot 17 maart openen we onze deuren en verwelkomen we je om onze uitgebreide showroom van 800m2 te ontdekken, boordevol inspiratie en aanbiedingen voor zonwering en overkappingen.

Een Warm Welkom Aan Iedereen

Of je nu een doorgewinterde tuinliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar manieren om je buitenruimte te verbeteren, je bent van harte welkom! Onze showroom staat voor je open van 10u 's ochtends tot 17u 's avonds, elke dag van de week. We hebben onze deskundige adviseurs paraat om je te voorzien van professioneel advies en om op maat gemaakte offertes voor je project op te stellen.

zaakvoerder Fabio staat u graag bij met advies
zaakvoerder Fabio staat u graag bij met advies

Speciale Acties en Aanbiedingen

Tijdens onze opendeurdagen hebben we speciale acties en aanbiedingen op ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar zonwering voor je terras, een stijlvolle overkapping voor je tuin, of andere buitenaccessoires, je zult zeker iets vinden dat past bij je behoeften en budget.

tot 4500 euro voordeel met het voordeelpakket van weinor
tot 4500 euro voordeel met het voordeelpakket van weinor

Geniet van Een Hapje en Drankje - showcooking 

Bij ons draait alles om gastvrijheid. Als blijk van onze waardering voor je bezoek, bieden we elke klant een warm onthaal met een hapje en drankje. Ontspan, ontdek ons assortiment en praat met onze experts terwijl je geniet van wat lekkers.

Ontdek de heerlijke coktails van Coktails-on-tour en geniet van een hapje bereidt op een van onze barbecues of plancha's!

Morso Forno buitenhaard en pizzaoven
Morso Forno buitenhaard en pizzaoven

Dus, kom naar onze opendeurdagen en laat je inspireren voor het nieuwe buitenseizoen. Of je nu een kleine buitenruimte hebt of een uitgestrekte tuin, we hebben de juiste oplossingen om van je buitenleven een echt plezier te maken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het creëren van de buitenruimte van je dromen. Tot snel!

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons