Herinnering: De aftrap van onze La Dolce Vita actie! | Atrox

Herinnering: De aftrap van onze La Dolce Vita actie!


Vier de Zomerse Start met Atrox's Italiaanse Flair

Zet je zintuigen op scherp, want bij Atrox is de zomer meer dan warme zonnestralen. Het is de tijd van 'La Dolce Vita' - en dat vieren we groots! Vanaf 21 juni is het feest, want dan is het niet enkel de langste dag van het jaar, maar luiden we ook de aftrap in van onze niet te missen actie.

Benieuwd hoe we dat in stijl gaan doen? Nou hou je vast, want bij elke aankoop van een terrasoverkapping of outdoor living geven we een Boretti BBQ, de Fratello 2.0, en een schuimende bak Birra Moretti helemaal voor niks! Welke betere manier om de zomer te smaken dan met een snuifje Italiaanse gastvrijheid pal in je achtertuin?

weinor Terrazza Pure met screens en onderliggende verandazonwering
weinor Terrazza Pure met screens en onderliggende verandazonwering

Een Italiaans Feestje Met Atrox: De Specialist in Zonwering en Outdoor Living

We zijn begeesterd door de Italiaanse zon en willen dit enthousiasme doorgeven aan onze klanten. Laat die zonneschermen maar zakken, stook de Boretti op en klink met een Birra Moretti. Want met Atrox is elke dag een festa!

Maar wees er snel bij – zoals een zomerbriesje is ons aanbod slechts tijdelijk. Kom langs in onze winkel in Maasmechelen waar wij u graag meer vertellen over deze zinderende actie. Of bent u nieuwsgierig naar de voorwaarden en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

weinor Artares lamellendak met geïntegreerde screens
weinor Artares lamellendak met geïntegreerde screens

BESTEL Nu en Haal La Dolce Vita naar Jouw Tuin

De Zomer, die Boek je bij Atrox!

Dus, zit je al op het puntje van je tuinstoel? Grijp dan nu je kans om de 'La Dolce Vita' naar je thuis te halen. Met ons breed assortiment aan outdoorproducten en onze persoonlijke advisering, tillen we jouw buitenervaring naar een hoger niveau.

Twijfel niet langer en start de zomer met een knal! Atrox helpt je graag bij het realiseren van jouw stukje paradijs. Herinner je die Italiaanse droom die je altijd al had? Bel ons en we maken het waar – met een smakelijk randje.

Klanttevredenheid, Onze Missie

Bij Atrox zetten we ons elke dag weer in om jouw buitenleven om te toveren tot een droomplek. Onze klanten prijzen ons om onze nauwkeurigheid en toewijding. Van de eerste kennismaking tot de laatste afwerking – wij staan garant voor kwaliteit en service. Dat is onze belofte, jouw 'La Dolce Vita' moment met Atrox.

Beleef de start van de zomer en de aftrap van onze La Dolce Vita actie op en top. Met de expertise van Atrox is jouw buitenruimte in deskundige handen. Vier de zomer op z'n Italiaans!

moduleerbare buitenkeuken van Forge Adour
moduleerbare buitenkeuken van Forge Adour

Contacteer ons nu en laat je adviseren:

  • 📞 +32 (0)89 20 60 39
  • 📧 info@atrox.be
  • 📍 Joseph Smeetslaan 226, 3630 Maasmechelen, België
  • 🕒 Open van dinsdag tot zaterdag van 10u tot 17u en elke laatste zondag van de maand van 13u tot 17u 

Ontdek hoe jij kunt genieten van kwaliteit en service door te kiezen voor Atrox – jouw partner voor een zomers, zorgeloos leven. Bezoek onze website en laat je inspireren!

Tuinconstructie in thermowood grenen
Tuinconstructie in thermowood grenen

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons