Nieuwe Realisatie van een Project te Hechtel | Atrox

Nieuwe Realisatie van een Project te Hechtel


Bent u op zoek naar dat ietsje meer voor uw terras? Ontdek de nieuwste troef van Atrox in Hechtel: de Tumba van Verano, een magnifieke verandazonwering, zorgvuldig gemonteerd op een dakterras. Dit staaltje vakmanschap is hét perfecte samenspel tussen functionaliteit en esthetiek.

Een Schaduwrijk Meesterwerk op Hoogte

Deze nieuwe realisatie van een project te Hechtel is de belichaming van stijl gecombineerd met de hoogste functionaliteit. Met de Tumba van Verano, de verandazonwering gemonteerd op een dakterras, geniet u van beschutting tegen zon en regen zonder daarbij in te leveren op het adembenemende uitzicht. Deze klanten hebben bovendien ervoor gekozen om 2 screens toe te voegen om het comfort tegen wind, regen en zon nog meer te verhogen.Bescherming en Comfort, Geherdefinieerd

De zonwerende kracht van de Tumba van Verano geeft uw leefruimte op hoogte een dimensie van comfort. Denk aan een 100% high-tec polyester uni-doek dat niet alleen opschept met zonwerende en weersbestendige eigenschappen, maar ook wonderlijk water afstoot. Met de Tumba van Verano beleeft uw dakterras zijn meest esthetische én functionele upgrade.

Innovatie boven alles

Bij de nieuwe creatie in Hechtel hebben we aan alles gedacht. Het minimalistische ontwerp oogt als een echt pareltje, met een ingebouwde afvoer die tot 50 liter water per vierkante meter kan afvoeren, rechtstreeks de grond in. Golven of rimpels in het doek? Verleden tijd.Atrox: Vakmanschap in Limburg

Wij, Atrox, verheffen uw buitenleven naar een ongeëvenaard niveau. Onze realisaties, zoals de projecten in Hechtel, gaan de weerselementen te slim af met een innovatie zo klaar als een klontje: de Tumba van Verano verandazonwering.

Heeft u ambitieuze ideeën voor uw buitenruimte? Atrox staat klaar om ze met u te realiseren. Neem contact op met ons team, of beter nog, kom eens langs en laat u inspireren in onze showroom.

Ontdek meer en maak van uw dakterras het gesprek van de buurt met Atrox!

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons