Vier de zomer op z'n Italiaans met Atrox! | Atrox

Vier de zomer op z'n Italiaans met Atrox!


Vanaf 21 juni vieren we met Atrox het begin van de zomer in stijl. Bij elke bestelling* trakteren we op een heerlijke Boretti BBQ, De Fratello 2.0 EN een bak Birra Moretti. Ervaar een stukje van La Dolce Vita, zonder de deur uit te hoeven.

Boretti - Fratello 2.0
Boretti - Fratello 2.0

De Fratello 2.0 van Boretti staat garant voor de authentieke smaak van de Italiaanse keuken, perfect voor zomerse tuinfeesten en familiaal koken.  Birra Moretti is een geliefd biermerk in Italië en maken elke zomerse maaltijd compleet. Proef de Italiaanse traditie met elke slok. Bij Atrox zijn we trots op onze Italiaanse roots. Als derde-generatie Italianen zijn we dol op het buitenleven, lekker eten en genieten van het goede leven - principes die we elke dag in ons werk brengen.

Birra Moretti
Birra Moretti

Hoe Deelnemen?

Deelnemen aan onze "La Dolce Vita" campagne is heel eenvoudig. Plaats een bestelling* voor een overkaping of outdoor Living bij Atrox vanaf 21 juni, zet het begin van de zomer goed in en ontvang het Italian Summer pakket - met uw nieuwe Boretti BBQ en Birra Moretti!

! Dit GRATIS pakket ontvangt u bovenop de eventueel reeds ontvangen kortingen op uw offerte!

Plaats uw bestelling

Heeft u nog vragen? Kom dan langs in onze winkel in Maasmechelen of neem contact met ons op. We kijken ernaar uit om u te helpen genieten van de zomer.

Contact | Atrox

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein! U kan ons bereiken via e-mail of telefonisch.

 

*vraag naar alle acties en de voorwaarden in de showroom; het Italian Summer Pakket is geldig bij aankoop van een overkapping of outdoor Living, bij aankoop van zonwering zoals screens of een zonneluifel voorzien wij een aangepast pakket. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons