Verandazonwering | Atrox

Verandazonwering

Atrox buitengewoon

Verandazonwering

Hou oververhitting tegen dankzij onze gebruiksvriendelijke verandazonwering. De zonwering wordt aan de buitenkant of onderkant op het glas van de veranda bevestigd en voorkomt dat de veranda bij zonnig weer snel opwarmt. Geniet het hele jaar door van uw veranda door de binnentemperaturen onder controle te houden. Ook de meubels in de veranda krijgen een duurzamer leven dankzij verandazonwering.

Al onze oplossingen worden steeds op maat gemaakt en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Bovendien vinden wij het belangrijk dat de bediening intuïtief en vlot is en zijn er een hele reeks opties om uw zonwering te personaliseren.

ATROX

Verandazonwering

WGM top

De bovengemonteerde serrezonwering WGM Top zorgt voor een aangenaam schaduwvolle plek op uw terras of in uw serre, waar u zelfs op een heel zonnige dag wilt vertoeven. Nagenoeg onafhankelijk van de omstandigheden, laat de WGM Top zich met bijna elke dakconstructie combineren en is zo voor u een echte verrijking wat betreft uw wooncomfort.

In één oogopslag

Betrouwbare zonwering en bescherming tegen verblinding

Modern design

Op vrijwel elke terrasoverkapping of serre inzetbaar

Breedte x uitval (max.): 6,5 x 5 m

Meer dan 150 doekdessins en meer dan 200 framekleuren

Sottezza

Sfeermaakster - OOK MET BETREKKING TOT TECHNIEK
​​​​​​​
Ondergemonteerde serrezonwering voor huiselijke sfeer.
Een zorgeloze tijd onder uw terrasoverkapping doorbrengen – daar zorgt de Sottezza II voor. De decoratieve onderzonwering is mooi van vorm, slank, chic – en past onder vrijwel ieder terrasdak. Wanneer de Sottezza II aanwezig is, wilt u er verblijven. En dat kan ook, omdat dit zonnescherm warmteontwikkeling onder het glas reduceert en voor een comfortabele temperatuur zorgt – ook in de zomer. In de koelere maanden worden de stralen van de zon gebruikt om uw terras te verwarmen. Gelijktijdig biedt de Sottezza II effectieve bescherming tegen schittering.

In één oogopslag

Ondergemonteerde serrezonwering

Optionele LED-verlichting in de cassette geïntegreerd

Slimme varianten: Stretch en OptiStretch

155 doekdessins en 56 standaard framekleuren

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons