Warmtestraler Tempura | Atrox

Warmtestraler Tempura

Atrox buitengewoon

Warmtestraler Tempura

atrox

kleine verwarming, grote prestaties

Met de weinor warmtestralers Tempura en Tempura Quadra verlengt u uw kostbare tijd op het terras. Ze kunnen vrijwel overal worden bevestigd, eenvoudig aan een bestaand systeem worden gemonteerd en geven weldadige warmte af. De infraroodstralen zijn direct na het aanzetten voelbaar. De warmtebron is leverbaar als ronde versie en als Tempura Quadra met hoekige vormgeving.

Infraroodtechniek: voordelig en aangenaam
De bedrijfskosten van de Tempura/Tempura Quadra bedragen slechts 0,53 € per uur (bij een stroomprijs van 0,35 €/kWh). De bedrijfskosten voor gangbare warmtestralers – bijv. met gas – liggen aanzienlijk hoger. In vergelijking met elektrische kwartsstralers wordt bij de weinor infrarood warmtetechniek direct de huid verwarmd, niet de tussenliggende lucht. Zo is de maximale warmte direct na het aanzetten beschikbaar.

Tempura/Tempura Quadra: uw voordelen op een rij

Directe warmte zonder vertraging door infraroodtechniek

Hoog rendement van 91% door bundeling van de straling dankzij sterke reflectoren

Op elk moment als aanvulling te monteren op bestaande weinor producten of ook andere terrassystemen

Vrijwel overal inzetbaar of direct te monteren aan de weinor zonneschermen Opal Design II (Tempura en Tempura Quadra) en Semina Life (alleen Tempura) 

Meer dan 200 framekleuren beschikbaar

Met Weinor BiConnect afstandsbediening comfortabel te bedienen en te dimmen, bediening ook per schakelaar of via Somfy draadloze techniek mogelijk

Tempura en Tempura Quadra worden in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons