Zonneluifel | Atrox

Zonneluifel

Atrox buitengewoon

Zonneluifel

Een zonneluifel noemen we ook wel zonnetent, zonnescherm of knikarmscherm. Het is een uitstekende vorm van zonwering. Een zonneluifel is een scherm dat aan de gevel wordt gemonteerd en dat zorgt voor schaduw. 

Wilt u optimaal genieten van uw terras en van de perfecte schaduw? Met een knikarmscherm weert u de zon op warme dagen, maar behoudt u een optimale licht- en warmte-inval tijdens de koelere maanden. Alle zonnetenten worden op maat gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en modellen. De zonnetenten passen bij elke woningstijl.

​​​​​​​De elektrische zonneschermen van Weinor zijn uitgerust met een volautomatisch aangestuurde motor van Somfy. Maar niets is zo belangrijk als de knikarmen zelf natuurlijk. 
Atrox biedt ook nog een heleboel andere opties aan zoals ledverlichting, en volants die een meerwaarde geven aan uw knikarmscherm.

155 doekdessins en 47 standaard framekleuren

LED-verlichting mogelijk

Breedte en uitval afhankelijk van het type tot wel 12m

10 jaar garantie op Weinor LongLife-arm

Klassiek of modern design

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons