Zonwering: 4 verschillende opties | Atrox

Zonwering: 4 verschillende optiesMooi weer is zalig, maar soms wilt u liever het comfort van zonwering. Even heerlijk genieten van de schaduw op uw terras of in uw veranda. Maar welke zonwering is het meest geschikt voor uw thuis? Wij geven u 4 opties.

Onze opties:

1. Verandazonwering

De zonwering wordt aan de buitenkant of onderkant op het glas van uw veranda bevestigd en voorkomt dat de veranda bij zonnig weer snel opwarmt. Geniet het hele jaar door van uw veranda door de binnentemperaturen onder controle te houden.

2. Zonneluifel

Een zonneluifel is een scherm dat aan uw gevel wordt gemonteerd en dat zorgt voor schaduw. Zo kan u optimaal genieten van uw terras en van de perfecte schaduw.

3. Rolluiken

Een rolluik is een uitstekende zonwering. Niets helpt beter tegen de zon dan een rolluik. Daarnaast zijn ze ook ideaal om te isoleren, te verduisteren of om uw woning te beveiligen.

4. Screens

Screens houden de warmte buiten, ideaal voor moderne woningen met grote glaspartijen. Ze zorgen voor een gezond binnenklimaat in uw huis en voorkomen vervelende reflecties of verblinding.

Heeft u interesse in een van onze zonweringproducten?

Kwaliteit maakt bij Atrox het verschil en dat merkt u niet alleen aan het gevarieerde aanbod, maar ook aan het warme onthaal.

Contacteer ons

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons