Waarom kiezen voor een lamellendak? | Atrox

Waarom kiezen voor een lamellendak?


Het Belgische weer is grillig, van regen tot wind tot zon, een lamellendak biedt voor dit alles de ideale oplossing

De reden dat het lamellendak zo populair is de veelzijdigheid ervan. Dit dak is niet alleen waterdicht en beschermt uzelf en uw tuinmeubelen tegen buien, maar het filtert ook het licht en zorgt voor frisse lucht. Zeker in het veranderende klimaat zorgt het lamellendak ervoor dat u snel kan reageren op het veranderende weer en dat het nooit te warm of te koud wordt.

De regensensor dedecteert regen waardoor het dak automatisch sluit, ook als u eens niet op het terras bent. Vindt u het buiten te fris? U sluit gewoon de lammellen en bedient het geïntegreerde verwarmingssysteem. De infraroodtechnologie zorgt onmiddellijk voor aangename warmte. U vindt het te warm op het terras? Open de lamellen dan met de afstandsbediening. De warme lucht stroomt direct via het dak naar buiten. Als de laagstaande zon in de vroege avond te veel verblindt, zorgt een verticale zonwering voor ontspanning in de ogen – en u heeft gedeeltelijk zicht naar buiten.

Het lamellendak is niet enkel een praktische maar ook stijlvolle oplossing: De aparte vorm en complete opbouw  van het lamellendak vormt een stijlvol geheel..

U heeft de keuze uit vrijwel alle kleuren. U kunt zelfs een andere kleur kiezen voor de lamellen dan voor de constructie van lamellen. Kiest u voor ledverlichting in de lamellen of liever sfeervolle RGB verlichting rondom, of waarom niet beide?Wilt u van uw lamelledak een echte eye-catcher maken, voorzie dan ledstrips in de palen of exclusieve sierlijsten of een gravure.

Het lamellendak van Weinor staat voor topkwaliteit: De aluminium lamellen zijn niet alleen sterk, maar ook licht van gewicht. Bovendien zijn dit soort lamellendaken in aluminium erg duurzaam. Aluminium roest namelijk niet en is tevens vrijwel vrij van onderhoud. ·      De lamellen hebben een 140-graden openingshoek voor optimaal gebruik van het natuurlijke licht

·      Een geïntegreerde high-speed-aandrijving

·      Optioneel integreerbare warmwitte ledstrips

·      Effectieve regenwaterafvoer via dakgoot en staanders

·      Slimme lamellenbediening door automatische weerbescherming

·      Veilig en geluidsarm sluiten door moderne dempingstechnologieIn steeds meer tuinen en op terrassen verschijnen lamellendaken. Het gemak en de effectieve werking illustreren de snelle ontwikkeling van deze lamellendaken. De installatie van het lamellendak moet u echter vakkundig laten afhandelen. Als Weinor Top-partner voorzien wij 7 jaar garantie op het lamellendak, de ingebouwde motor en screens. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een lamellendak! 

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons