Terrazza Pure: het kubistische glazen terrasdak | Atrox

Terrazza Pure: het kubistische glazen terrasdakEen horizontaal glazen terrasoverkapping van Weinor waarmee je het hele jaar door van je terras kan genieten: dat is de Terrazza Pure. Een modern en kubistisch design dat veel natuurlijk licht doorlaat, maar ook belang hecht aan een betrouwbare weersbescherming. 

Voordelen Terrazza Pure terrasoverkapping

  1. De helling is geïntegreerd in de frameconstructie, waardoor het regenwater zijn weg vindt naar de juiste kant. De rechte dakdragers beschikken over ondersteunde glashouders, die voor een van buiten niet zichtbaar niveauverschil in de glaselementen zorgen.
  2. Stabiele bescherming tegen weer en wind.
  3. Sfeervolle led-verlichting mogelijk.
  4. Volledig uitbreidbaar met glazen schuifwanden en screens. Of breidt verder uit met de ondergemonteerde zonwering Sottezza van Weinor. 
  5. Kan tot 550 kg sneeuw dragen.
  6. Zij die van veel natuurlijk licht op hun terras willen genieten, kunnen aan de hand van dit elegant design spelen met zon en schaduw.

Deze terrasoverkapping was in 2019 de verdiende winnaar van “De German Design Award”. Kortom: de Terrazza Pure biedt eindeloos veel mogelijkheden voor iedere moderne woning. Benieuwd of dit product geschikt is voor jouw outdoor? Neem vrijblijvend contact op, of lees deze brochure voor meer informatie.

Weinor Terrazza Pure Atrox-1669915874704 (1).jpegAtrox Terrazza Pure-1669913951893 (1).jpegAtrox Maasmechelen-1669913951951 (1).jpegAtrox Terrazza Pure terrasoverkapping-1669913952475.jpeg

Ben je geïnteresseerd in onze Terrazza Pure?

Kwaliteit maakt bij Atrox het verschil en dat merk je niet alleen aan het gevarieerde aanbod, maar ook aan het warme onthaal.

Vraag hier je gratis offerte aan

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons