3 voordelen van een schuifwand in jouw buitenverblijf | Atrox

3 voordelen van een schuifwand in jouw buitenverblijfBinnenkort kunnen we opnieuw meer buiten vertoeven. Een heerlijk vooruitzicht. Want ook in het voorjaar kan je genieten van je terras. Ken je het gevoel van de eerste zonnestralen die gepaard gaan met een frisse bries? Met een schuifwand heb je hier geen last van. Laat die lente dus maar komen!

3 voordelen van een schuifwand in jouw buitenverblijf

1. Geniet het hele jaar door

Ben jij iemand die enkel bij mooi weer geniet van je overkapping in de tuin? Dat is natuurlijk zonde, maar je bent vast niet alleen. Waarom zou je dit in de herfst of winter niet doen? Met glazen schuifwanden zorg je voor een winddichte overkapping waar je elke dag van het jaar kunt genieten van een glaasje wijn.

2. Bescherming tegen weersinvloeden

Het maakt niet uit of je liever beschut zit op je terras of het liever fris en luchtig hebt. De schuifwand biedt een betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden. Met de glazen schuifwand W17 easy van Weinor beleef je puur woongenot op je terras. In de winter blijft de warmte binnen, omdat de wanden gesloten zijn. Glas is namelijk een zeer goed isolatiemateriaal. In de zomer kan je de schuifwanden openen en zorg je voor een goede ventilatie.


3. Uitermate duurzaam

Je wil natuurlijk jarenlang kunnen genieten van zo'n investering en daarom is het belangrijk dat een schuifwand duurzaam is. We gebruiken harde en slijtvaste aluminium rails die niet roesten.

Schuifwanden.pngIMG_0699.JPGIMG_0778.JPGIMG_0703.JPGIMG_0624.JPG

Wil je een offerte aanvragen?

Kwaliteit maakt bij Atrox het verschil en dat merk je niet alleen aan het gevarieerde aanbod, maar ook aan het warme onthaal.

Gratis offerte

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons