Gouden Tips voor de Perfecte Buitenruimte | Atrox

Gouden Tips voor de Perfecte Buitenruimte


Oktober markeert de overgang naar de herfst, een seizoen van veranderende kleuren en gezelligheid. Het is ook het perfecte moment om je buitenruimte te transformeren in een gouden oase. In dit blogbericht delen we enkele "gouden" tips om van jouw buitenruimte de perfecte plek te maken voor ontspanning en vermaak.

1. Goudkleurige Accenten

Voeg een vleugje luxe toe aan je buitenruimte door goudkleurige accenten te gebruiken. Denk aan goudkleurige kussens, kaarsenhouders, of verlichting. De exclusieve sierlijsten van weinor zorgen dat je elke overkapping kan personaliseren naar wens. Deze subtiele details kunnen een warme en uitnodigende sfeer creëren.

2. Herfstige Bloemen en Planten

De herfst brengt een schat aan gouden tinten in de natuur. Vul je buitenruimte met herfstbloemen en -planten met gouden, oranje en roodachtige kleuren. Zonnebloemen, chrysanten en pompoenen zijn populaire keuzes. Wist je dat je bij Conings Garden in Maaseik een ruim assortiment hebt aan bloemen, planten maar ook decoratie!

pompoenen en chrysanten brengen je meteen in de gouden sfeer
pompoenen en chrysanten brengen je meteen in de gouden sfeer

3. Comfortabele Zithoek

Maak een comfortabele zithoek met gouden accenten en zachte kussens. Een ligstoel of zitbank kan zo een echte blikvanger zijn. Zo kun je van de zachte herfstbries genieten terwijl je ontspant met een goed boek of een kop warme cider. Wist je dat Atrox ook verdeler is van 4 Seasons Outdoor, kwaliteits tuinmeubelen met wel 5 jaar garantie. 

4S0 Set Bernini met tafel in teak en alu onderstel
4S0 Set Bernini met tafel in teak en alu onderstel

4. Warmtebronnen

Herfstavonden kunnen behoorlijk koel zijn, maar dat mag je niet tegenhouden om buiten te genieten. Overweeg de installatie van een gouden terrasverwarmer of vuurplaats. Deze voegen niet alleen warmte toe, maar creëren ook een gezellige sfeer. Wist je dat je de Dome van Heatsail volledig kan personaliseren? 

HEATSAIL DOME Terrasverwarmer / designlamp

5. Gouden Verlichting

Verlichting speelt een belangrijke rol in het creëren van een betoverende sfeer. Hang gouden lantaarns of twinkelende lichtslingers op. Het zachte schijnsel van gouden verlichting voegt een magisch tintje toe aan je buitenruimte. Wist je dat in heel veel pergola's RGB verlichting geïntegreerd kan worden? Je creëert in elk seizoen een sfeer naar keuze. 

6. Een Vleugje Kunst

Kunst kan ook een gouden tintje aan je buitenruimte toevoegen. Overweeg om een gouden beeldhouwwerk, schilderij of zelfs een waterpartij toe te voegen. Kunst kan een gespreksonderwerp zijn en je buitenruimte personaliseren.

cortenstaal vuurkorf
cortenstaal vuurkorf

7. Gouden Tijd om Te Genieten

Oktober is de gouden tijd om van je buitenruimte te genieten voordat de winter komt. Maak het gezellig met de bovenstaande tips en nodig vrienden en familie uit voor gezellige herfstbijeenkomsten.

Maluwi met thermowood - plaats verlichting naar keuze
Maluwi met thermowood - plaats verlichting naar keuze

Dus, waar wacht je nog op? Geef je buitenruimte een gouden touch en geniet van de magie van de herfst!

Als je op zoek bent naar gouden zonwering of overkappingen om je buitenruimte nog specialer te maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag bij het realiseren van jouw buitenleven-dromen.

meer info

Pergotex II met schuifwanden zorgen ervoor dat u 365 dagen per jaar kan genieten van uw terras
Pergotex II met schuifwanden zorgen ervoor dat u 365 dagen per jaar kan genieten van uw terras

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons