Ontdek Onze Feestelijke Showroom en Profiteer van Exclusieve Aanbiedingen! | Atrox

Ontdek Onze Feestelijke Showroom en Profiteer van Exclusieve Aanbiedingen!


De feestdagen zijn onderweg en bij Atrox willen we deze tijd van het jaar nog specialer maken voor jou! Daarom nodigen we je van harte uit om onze showroom te bezoeken en te genieten van een unieke winkelervaring. Dit is dé kans om je huis en tuin naar een hoger niveau te tillen en je voor te bereiden op het nieuwe jaar.

Ontdek fantastische kortingen en aanbiedingen op screens, rolluiken, overkappingen, lamellendaken en nog veel meer! Of je nu op zoek bent naar extra privacy, bescherming tegen de zon of een prachtige buitenruimte, wij hebben het allemaal.

Wist je dat als je dit jaar nog bestelt, je in het voorjaar al kunt genieten van jouw nieuwe aanwinst? Geen reden om te wachten op de eerste zonnestralen! Voorkom drukte en lange wachttijden door nu langs te komen. We helpen je graag bij het kiezen van de perfecte oplossing voor jouw behoeften.

Maar dat is nog niet alles!

🌟 Bij elke aankoop tussen Kerst en Nieuw maak je automatisch kans op een Winter BBQ! 🔥🍖 Stel je voor: gezellig buiten bij de vuurkorf genieten van heerlijk gegrild eten terwijl de winterse sfeer om je heen hangt.



Wanneer zijn we geopend?

We begrijpen dat je een drukke agenda hebt, dus hebben we besloten om onze deuren wijd open te zetten zonder afspraak! Van dinsdag tot en met zaterdag staan we elke dag voor je klaar van 10.00 tot 17.00 uur. Wij zijn bovendien ook geopend tijdens de kerstvakantie van 26 december tot en met 30 december én van 2 januari tot en met 6 januari.

Kom jij liever in de avonduren? Ook dat is mogelijk, maak dan een afspraak via onderstaande knop:

afspraak

Speciale Actie op Weinor Lamellendak!

Om de winter nog gezelliger te maken, hebben we een onweerstaanbare aanbieding op ons populaire Weinor Lamellendak. Transformeer je buitenruimte en geniet het hele jaar door van comfort en stijl. 

Wil je alvast een glimp opvangen van deze prachtige aanbieding? via deze link kan je de details nalezen over deze exclusieve deal. Vergeet ook niet om onze facebook pagina te volgen om op de hoogte te blijven van al onze nieuwtjes en aanbiedingen!

Magische winteractie om het Artares lamellendak
Magische winteractie om het Artares lamellendak

Waar vind je ons?

Onze showroom is gevestigd op Joseph Smeetslaan 226, 3630 Maasmechelen, en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen. Of je nu op zoek bent naar inspiratie, advies of gewoon een gezellige tijd wilt doorbrengen, we staan voor je klaar.

Box thermowood van Exterior Living tovert elke tuin om tot een oase van rust
Box thermowood van Exterior Living tovert elke tuin om tot een oase van rust

Kom langs en laat je verrassen! Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek de nieuwste trends op het gebied van zonwering en outdoor Living. Geniet bovendien van onze magische winteracties op het lamellendak, zonwering en rolluiken. Ons team staat klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je de perfecte keuzes maakt voor jouw huis.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze feestelijke showroom!

Met vriendelijke groet,

Fabio en Yolanda 

zaakvoerders Yolanda en Fabio verwelkomen je graag in hun showroom van 800m2
zaakvoerders Yolanda en Fabio verwelkomen je graag in hun showroom van 800m2

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons