Een Persoonlijke Uitnodiging: Ontdek Jouw Ideale Buitenruimte tijdens Onze Opendeurdagen | Atrox

Een Persoonlijke Uitnodiging: Ontdek Jouw Ideale Buitenruimte tijdens Onze Opendeurdagen


Beste lezer,

Graag wil ik je persoonlijk uitnodigen voor de opendeurdagen bij Atrox, dé referentie in Limburg voor zonwering, lamellendaken en pergola's. Als zaakvoerder van Atrox heet ik je van harte welkom om onze showroom te komen ontdekken.

Tijdens onze opendeurdagen krijg je de kans om al onze producten te verkennen, van screens en glazen daken tot buitenkeukens en tuinmeubels. We hebben alles in huis om jouw terras om te toveren tot een oase van rust waar je optimaal kunt genieten.

Wat kun je verwachten tijdens onze opendeurdagen? Naast het bewonderen van onze producten, nodigen we je uit om mee te genieten van heerlijke hapjes bereid op onze diverse barbecues. Het is de perfecte gelegenheid om de mogelijkheden te ontdekken en alvast te proeven van al het lekkers.

Opendeurdagen bij ATROX: Ontdek Outdoor Living in Limburg!

van zaterdag 9 maart tem zondag 17 maart heten wij jou van harte welkom tijdens onze opendeurdagen! Ontdek waarom wij dé referentie zijn in Limburg voor zonwering, overkappingen en outdoor living.

ONTDEK MEER

 

Voor degenen die al een overkapping hebben, hebben we ook veel te bieden. Denk aan mogelijke uitbreidingen zoals shutters voor meer privacy, aluminium bloembakken op maat en nog veel meer. Ontdek ook onze reinigingsservice voor overkappingen en onze reinigings- en onderhoudsproducten om jouw investering in topconditie te houden.

 

Laat uw overkapping weer stralen met Atrox Outdoor Cleaning! | Atrox

Laat uw overkapping weer stralen met Atrox Outdoor Cleaning!

bestel uw reiniging- en onderhoudsproducten via info@atrox.be
bestel uw reiniging- en onderhoudsproducten via info@atrox.be

Ik kijk ernaar uit om je persoonlijk te verwelkomen tijdens onze opendeurdagen. Mis deze kans niet om inspiratie op te doen en jouw buitenruimte naar een hoger niveau te tillen.

Kun je niet wachten? Geen probleem! Met onze Weinor simulator kun je thuis alvast jouw favoriete zonneluifel of lamellendak simuleren via de app.

NIEUW: Download nu weinor 3D Designer 2.0 en Ontwerp Zelf Jouw Perfecte Terras! | Atrox

NIEUW: Download nu weinor 3D Designer 2.0 en Ontwerp Zelf Jouw Perfecte Terras!

 

Met vriendelijke groeten,

Fabio Errico

Zaakvoerder Atrox

Image description

Offerte aanvragen | Atrox

Offerte aanvragen

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons