Mis Het Niet: De Verlengde Acties van Atrox Die Uw Tuin Zullen Transformeren! | Atrox

Mis Het Niet: De Verlengde Acties van Atrox Die Uw Tuin Zullen Transformeren!


Ben jij een van de velen die geïnspireerd geraakt zijn tijdens onze opendeurdagen? Fantastisch! We willen iedereen bedanken die de vibe heeft gevoeld en de stap heeft gezet naar een droomtuin. Maar hé, maak je geen zorgen als je het gemist hebt, want we hebben groot nieuws voor je: Mis Het Niet: De Verlengde Acties van Atrox Die Uw Tuin Zullen Transformeren! Ja, je leest het goed – de acties zijn verlengd!

Het zonnetje begint zich meer en meer te laten zien, en voor je het weet, zitten we weer midden in die zwoele zomerdagen. Nu is dé tijd om te handelen, want laten we eerlijk zijn, niemand wil in die hitte nog beginnen aan verbouwingen, toch? Plus, hoe sneller je erbij bent, hoe korter de wachttijden. En weet je wat? De acties lopen nu tot eind maart – geen excuses meer!

Image description

Realisaties | Atrox

Kwaliteit maakt bij Atrox het verschil en dat merkt u niet alleen aan het gevarieerde aanbod, maar ook aan het warme onthaal.

Beleef de Magie van Atrox: Ontdek de Acties!

Atrox, dé expert in zonwering en outdoor living in Limburg, zorgt ervoor dat jouw tuin niet zomaar een tuin blijft. Wij brengen comfort, stijl én functionaliteit samen, zodat jij elk moment van het buitenleven kunt koesteren.

Onze verlengde acties bieden de perfecte kans om eindelijk die langgewenste terrasoverkapping of stijlvolle buitenkeuken aan te schaffen. Maar wacht, er is meer! Zonwering, carports, tuinmeubelen; we hebben het allemaal. En het beste deel? Het komt met de deskundigheid en de hartelijke service waar Atrox bekend om staat.

Assortiment | Atrox

Wij bieden een groot aanbod aan diverse merken, maar met een absolute constante: kwaliteit.

 

Jouw Droomtuin: Zo Dichtbij

  1. Advies waar je u tegen zegt: Ons team staat klaar om jou te voorzien van persoonlijk advies. We komen langs, meten op, en samen bekijken we alle mogelijkheden. Want jouw droomtuin, daar gaan we voor!
  2. Producten die schitteren: Onze verlengde acties omvatten ons breed assortiment topkwaliteit producten. Dus, of je nu wilt chillen of grillen, wij regelen dat comfortabele hoekje in de schaduw of die perfecte buitenkeuken.
  3. Een dienst na verkoop die je niet in de steek laat: Bij Atrox weten we dat het om meer gaat dan alleen verkopen. Wij staan voor je klaar, ook wanneer de laatste schroef is aangedraaid.

Kortom, als je tijdens onze opendeurdagen niet alles hebt kunnen zien of je bent nog aan het twijfelen, Mis Het Niet: De Verlengde Acties van Atrox Die Uw Tuin Zullen Transformeren! is het moment om de stap te zetten.

Wil je meer weten of de mogelijkheden bespreken? Bel ons op +32 89 20 60 39, stuur een e-mail naar info@atrox.be, of nog beter, kom gezellig langs aan de Joseph Smeetslaan 226 in Maasmechelen.

 

Offerte aanvragen | Atrox

Offerte aanvragen

Herinner je dat heerlijke gevoel van thuiskomen? We brengen dat gevoel naar buiten. Atrox. Buitengewoon, ook in acties.

Mis Het Niet: De Verlengde Acties van Atrox Die Uw Tuin Zullen Transformeren! – jouw kans om de zomer van 2024 onvergetelijk te maken. Tot snel!Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons