Pak nu de Exclusieve Showroomkorting bij Atrox! | Atrox

Pak nu de Exclusieve Showroomkorting bij Atrox!


Zeg eens eerlijk, wie droomt er nou niet van een chique upgrade voor hun tuin? 🌿✨ Bij Atrox, dé outdoor living specialist in Limburg, hebben we iets speciaals voor je. Onze showroommodel de Sundaze Box Unit met stijlvolle design kun je nu scoren voor een ongelooflijke prijs van €13.979, inclusief BTW en plaatsing. Dat is nog eens een buitenkansje!

Met dit pareltje van een showroommodel blaas je jouw buitenruimte nieuw leven in. De schuifelementen bieden je flexibiliteit en comfort, terwijl het strakke design meteen het zonnetje in huis haalt (of beter gezegd, in de tuin). 🌤️

🏡 Tovert jouw tuin om tot een persoonlijk buitenparadijs

🌳 Combineert design met optimaal gebruiksgemak

💡 Creëert licht en sfeer waar je 'u' tegen zegt

Dus, ben je klaar voor een make-over die je buitenleven transformeert? Kom dan eens langs bij onze showroom in Maasmechelen, of geef een belletje naar +32 89 20 60 39 – onze experts staan klaar om jouw droomtuin werkelijkheid te laten worden!

🏃‍♂️ Wacht niet te lang, zodat je in de zomer hiervan kan genieten. Waar wacht je nog op? Beleef de magie van Atrox en maak van jouw tuin de place to be!

Ontdek meer over onze buiten-gewone oplossingen op Atrox.

Atrox: Waar uw buitenruimte thuis komt.

 

Exclusieve Actie Showroommodel: Sundaze Box Unit - Nu voor €13.979 Incl. BTW en Plaatsing! | Atrox

Exclusieve Actie Showroommodel: Sundaze Box Unit - Nu voor €13.979 Incl. BTW en Plaatsing!

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons