Nat, Natter, Natst: Hoe Terrasoverkappingen van Atrox Uw Buitenseizoen Redden | Atrox

Nat, Natter, Natst: Hoe Terrasoverkappingen van Atrox Uw Buitenseizoen Redden


België heeft dit voorjaar een uitzonderlijk grote hoeveelheid regenval ervaren, rivaliserend met de records van de natste lente sinds 1965. Deze trend is niet alleen een geïsoleerd fenomeen, maar veeleer een bewijs van de groeiende impact van klimaatverandering. Voor de bouwsector en mensen die houden van een buitenleven, zijn er nieuwe uitdagingen ontstaan om ons aan te passen aan dergelijke weersveranderingen. Echter, met de juiste voorzieningen, kunnen we deze uitdagingen het hoofd bieden en zelfs de situatie naar ons voordeel gebruiken.

Degenen die vooruit hebben gepland en hebben geïnvesteerd in duurzame overkappingen met verandazonwering zijn de grote winnaars van het Belgische weer. Dit type terrasoverkappingen biedt een uitstekende bescherming tegen de vele regenbuien en de harde zon. Hierdoor kunnen mensen het hele jaar door genieten van hun buitenruimte.

Weinor Artares met W17 schuifwanden
Weinor Artares met W17 schuifwanden

Het geheim is belichaamd in het innovatieve design van deze overkappingen en de gebruikte materialen. In het voor- en najaar zorgt het glas voor stralingswarmte, waardoor de ruimte onder de overkapping aangenaam warm blijft. Dit effect maakt deze perioden van het jaar, welke vaak worden gekenmerkt door onvoorspelbaar weer, veel comfortabeler voor outdoor living.

Bovendien kunnen deze overkappingen tijdens koudere dagen of avonden worden afgesloten met behulp van screens of schuifwanden, waardoor een gezellige en warme ruimte ontstaat, zelfs bij lagere temperaturen. Op deze manier kan men het hele jaar door genieten van de buitenruimte zonder zich zorgen te moeten maken over het weer.

LAR1A0002_2107_WZB.jpgInstagram_EasyPost_1080x1080px_Licht_Dunkelheit.jpegInstagram_EasyPosts_1080x1080px_Wintersonnenwende_221121.jpgLAR1A0014_2301_WZB.jpgZWA1A0007_1712_WZ.jpg

Bij Atrox begrijpen we dat elke tuin uniek is en daarom bieden we een verscheidenheid aan stijlen en opties voor terrasoverkappingen. Ons doel is om u zich thuis te laten voelen in uw tuin, ongeacht het weer, en we hebben de expertise en producten om dit mogelijk te maken.

Zo blijkt maar weer eens dat we ons niet hoeven te laten beperken door de grilligheid van het weer. Met de juiste voorbereiding en aanpassing, zijn we niet alleen in staat om de uitdagingen van de verandering van het klimaat aan te gaan, maar kunnen we ook comfort en stijl toevoegen aan ons leven.

Tijdens dit natte voorjaar bieden wij tem 20/06 GRATIS een Somfy Connectivity Kit aan, oftewel een GRATIS Wind of Regen Sensor!

REGENWEER ACTIE 


Bezoek onze showroom in Maasmechelen, neem contact met ons op via info@atrox.be, of bel ons op +32 (0)89 20 60 39 om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw buitenruimte te optimaliseren en te transformeren.

Weinor Terrazza Pure met strakke onderliggende zonwering
Weinor Terrazza Pure met strakke onderliggende zonwering

 

Offerte Glazen dak | Maasmechelen | Atrox

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons