Boretti | Atrox

Boretti

Atrox buitengewoon

Boretti

Creëer de Italiaanse lifestyle in eigen tuin

Al ruim 25 jaar brengt Boretti de Italiaanse lifestyle naar Nederland. Boretti is synoniem aan hoogwaardige producten, Italiaans design en de ‘passione in cucina’, de voorliefde voor de Italian Culinary Lifestyle. Van oorsprong is Boretti gestart met het verkopen van fornuizen, waarvan de eerste in 1995 werd geproduceerd. Dit werd een enorm succes. Na de fornuizen breidde Boretti uit met in- en outdoor keukenproducten.

​​​​​​​Om de beleving compleet te maken werd ook een breed scala aan culinaire accessoires ontwikkeld. Zo weet Boretti met haar producten elk gerecht, elke espresso of elke aperitivo een Italiaans tintje te geven. Boretti creëert hiermee de perfecte Italiaanse lifestyle om al uw gastronomische wensen uit te laten komen. De smaak van de Italianen, de passie waarmee ze in het leven staan en de toonaangevende rol die kwalitatief Italiaans design mondiaal speelt, zijn kernwaarden die Boretti uitdraagt in al haar producten.

5 pijlers van boretti

01

Combinatie van vakmanschap, premium functionaliteit en modern design.

02

Hoogwaardige producten, Italiaans design en de ‘passione in cucina’

03

Een krachtig samenspel van authentieke materialen en functionele elegantie.

04

Creëer een speciale plek, waar u geniet, elkaar ontmoet en herinneringen maakt.

05

Wij toveren iedere keuken om tot een cucina en iedere tuin tot een giardino.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons