Box tuinconstructie | Atrox

Box tuinconstructie

Atrox buitengewoon

BOX 

Uniek design 

Een extra leefruimte in je tuin, een strakke pool house naast je zwembad of dé ideale BBQ-spot creëren? Klein of groot, elk Box model wordt tot in de details afgewerkt en ademt kwaliteit en vakmanschap uit. Met het veelzijdig karakter van onze Box in thermowood, coëxtrusie of WPC is alles mogelijk. Het wordt sowieso de start van prachtige tuinmomenten! 

Moderne combinatie
De Box wordt opgebouwd in thermowood grenen, thermowood ayous, wpc of coëxtrusie in een verticaal geribd profiel. In combinatie met de strakke aluminium afwerking zet je een hedendaags tuinhuis in jouw droomtuin.
Het aluminium frame van het raam, de schuifdeur, de dagkanten en de dakrand zijn verkrijgbaar in RAL9004 zwart of RAL9010 wit. Andere kleuren kunnen steeds op aanvraag. 
Het onderdak
Kleed het onderdak aan naar wens. Wat dacht je van een charmant houten onderdak met thermowood beplanking? Toch liever fan van een aluminium beplanking. Ontdek het RAL9010 wit onderdak met mat textuur. Dit past ook perfect als je kiest voor wit aluminium afwerking. 
Stijlvolle palen
Wil je een constructie met luifel? Dan kan je kiezen tussen aluminium palen of houten palen beplankt met thermowood in hetzelfde geribd profiel als je constructie. 

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons