carport box | Atrox

carport box

Atrox buitengewoon

carport box

atrox

Maak het uzelf gemakkelijk! 

Op zoek naar een moderne carport uit duurzame materialen? Onze Box thermowood is ook verkrijgbaar als carport op maat van jouw tuin. Plaats niet zomaar een carport, maar maak er meteen dé eyecatcher van jouw woning van. 

Een carport met geïntegreerde verlichting in het onderdak? Een luxueuze en vooral handige en veilige oplossing wanneer je in het donker thuiskomt of vertrekt! Het onderdak is ook verkrijgbaar met aluminium beplanking en geïntegreerde ledverlichting. 

Wil je een carport met opbergruimte? Ook dat kan! Plaats gemakkelijk jouw fietsen en motorfiets vlakbij je oprit en berg tuingerief en ander materiaal op binnen handbereik. Bij ons is elke bestelling maatwerk, helemaal afgewerkt volgens jouw persoonlijke voorkeuren! 

welke bekleding kies je?

De uitstraling van je constructie wordt bepaald door de keuze van wandbekleding. Wil je graag de charme van hout tot zijn recht laten komen in jouw tuin? Of kies je voor het onderhoudsvriendelijk karakter van houtcomposiet? De Box is verkrijgbaar in 3 afwerkingen.
Het is belangrijk om te kiezen voor een bekleding die past bij jouw levensstijl. Want als je je constructie lang wil koesteren, moet je rekening houden met de specifieke eigenschappen van je gekozen bekleding. Kies jij graag voor het natuurlijke en unieke karakter van hout en neem je het onderhoud er graag bij? Of ga je voluit voor onderhoudsarm materiaal? 

coextrusie

Thermowood 

houtcomposiet (wpc)

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons