Monolith | Atrox

Monolith

Atrox buitengewoon

MONOLITH

atrox

DE COMPLETE BUITENKEUKEN

De MONOLITH Kamado BBQ combineert traditie, design, innovatie en de meest geavanceerde technologie van het keramisch barbecueën in één barbecue. Een multifunctionele kamado barbecue die gebruikt kan worden om te grillen, te roken, te bakken, te braden of te barbecueën. Gebruik je barbecue ook als roker, als pizza-oven, plaats er de fireplate op of kook met de wok. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

ALLESKUNNER

De MONOLITH Kamado BBQ combineert de voordelen van een traditionele barbecue met die van een stenen oven. Barbecueën, garen op lage temperatuur, smoren, bakken, roken – of je nu hoge temperaturen nodig hebt om je steak perfect te grillen of urenlang op hele lage temperaturen wilt smoren of roken – de MONOLITH levert altijd een perfect resultaat. Hij is eveneens uitermate geschikt als stenen oven voor het bakken van pizza of brood. Het bruikbare temperatuurbereik ligt tussen de 70°C en 400°C.

5 pijlers van monolith

01

Elk model van Monolith is esthetiek en functionaliteit als een perfecte combinatie.

02

Creëer thuis het onmiskenbare barbecuegevoel met een kamado van het beste keramiek en roestvrij staal.

03

Grillen, roken, bakken, koken en braden! Al deze kooktechnieken in één uniek systeem.

04

Levenslange garantie*

05

Veelzijdige en innovatieve accessoires.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons