Kom langs 4 t/m 12 maart tijdens de Atrox opendeurdagen | Atrox

Kom langs 4 t/m 12 maart tijdens de Atrox opendeurdagen

Kom langs & profiteer volop van onze acties tijdens onze open-deur-dagen 
4 t/m 12 maart 2023

Bezoek ons tijdens de open-deur-dagen en profiteer van onze promoties op alles! Bovendien ontvangt elke bezoeker tijdens deze dagen een GOODIEBAG en maakt iedereen kans op een BALLONVAART!

Tijdens de opendeurdagen van zaterdag 4 maart tot en met zondag 12 maart zijn we elke dag doorlopend geopend van 10u tot 17u zonder afspraak. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen en kunnen indien gewenst een offerte op maat verstrekken.
​​​​​​​
In het weekend bieden we extra verwennerij met een Kompel bierdegustatie en een CocktailsOnTour cocktailbar.

Gratis comfortpack inclusief Sonos play 1 bij aankoop van een Terrazza Pure*

Terrazza Pure, het glazen terrasdak van Weinor, is gebaseerd op een moderne kubistische dakvorm gecombineerd met een innovatieve constructie.

Gratis motor bij aankoop van een Kubata of ander knikarmscherm naar keuze*

Fabrikant Weinor brengt met Kubata een nieuwe generatie zonweringen op de markt. Het kenmerkende van de zonweringen is de kubusvormige bouwvorm van de cassette.

10% Korting op het Sundaze gamma*

Een collectie modulaire outdoor pergola’s en schaduwstructuren, met oog voor minimalistisch design en uitstekende kwaliteit.

Laat je inspireren.

*vraag naar alle acties en de voorwaarden in de showroom

KLANTEN A/H WOORD

Testimonials


​​​​​​​“Bij Atrox kunt u alle outdoor kwaliteitsmerken ontdekken en laat u verrassen door het uitgebreide aanbod en het maatwerk dat Atrox u kan bieden.”

ADVIES OP MAAT

U thuis voelen in uw eigen tuin? Daar zorgen wij voor!
​​​​​​​
Dé droomtuin creëren die u in gedachten heeft? Doe dan een beroep op Atrox. Met onze expertise in outdoorliving zullen wij u graag bijstaan. Na afspraak komen wij bij u thuis de nodige opmetingen doen en bespreken we samen met u de verschillende mogelijkheden in functie van de beschikbare ruimte, budget en persoonlijke wensen. Wij voorzien u van kleur en stijladvies zodat uw tuin en terras mooi bij uw woning zullen aansluiten.

  • GARANTIE

  • EIGEN MONTEURS

  • PROFESSIONELE BEGELEIDING

  • KWALITEIT

Ontdek Meer

De specialist in Limburg | Zonwering & Outdoor Living

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons