Puro | Atrox

Puro

Atrox buitengewoon

PURO

atrox

Good vibes, good life.

Een goed leven is een verzameling van leuke momenten. Met de nieuwste Outdoor Living collectie van Sundaze by Aluvision zijn deze momenten binnen handbereik. Een breed scala aan modulaire leef units, met oog voor minimalistisch design en uitstekende kwaliteit. Beleef uw ultieme vakantiegevoel met de Puro van Sundaze.

Puro range

Het Puro assortiment bestaat uit twee types modulaire aluminium buitenunits. De Bay collectie kan vrijstaand gebruikt worden of als pergola aan de muur bevestigd worden. Er is een breed aanbod aan opties om de zijkanten en de luifel te sluiten. De Box collectie omvat vrijstaande constructies die kunnen worden afgewerkt met een vloer naar keuze.

Beide collecties zijn modulair opgebouwd, waardoor je de units op talloze manieren kan personaliseren met verschillende opties en afwerkingen.

puro range

Box unit

Een Sundaze by Aluvision Box unit geeft je een ultiem vakantiegevoel dankzij de complete setting van vloer tot plafond. Voeg een vloer naar eigen keuze toe, speel met verschillende materialen & kleuren om je perfecte buitenruimte te creëren. Met zijn modulair design kan je de leefunit vormgeven zoals je wenst. Creëer een aangename lounge in je tuin, de perfecte plek om te zitten, te relaxen, te eten of te lezen. Voor jezelf of met vrienden en familie.

puro range

Bay unit

Een Sundaze by Aluvision Bay unit bakent een leefomgeving af op je terras die het ultieme vakantiegevoel tot leven brengt zonder je tuin te moeten verlaten.
​​​​​​​
Geniet van een verfrissend zomerbriesje of het ritselen van de herfstbladeren. Het is een ontspannende plek om op elk moment tot rust te komen. Mix en match kleuren & materialen. Waarom combineer je geen hout met zwart of wit aluminium voor een warme uitstraling?

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons