21 juni Midzomerdag - Dag van de zonbescherming | Atrox

21 juni Midzomerdag - Dag van de zonbescherming


Vandaag is het niet alleen Midzomerdag, maar ook de officiële Dag van de Zonbescherming – een initiatief van organisaties uit de gezondheids- en consumentenbescherming, medische wereld en sport.

Het onderwerp zonbescherming is immers actueler dan ooit: wetenschappelijke bevindingen bevestigen dat een teveel aan ultraviolette straling blijvende schade toebrengt aan de huid. Wie risico’s wil vermijden en ook zijn kinderen wil beschermen tegen gevaarlijke uv-straling, moet aan een doeltreffende zonbescherming denken.

Bij Atrox te Maasmechelen vind je de prachtige zonneschermen van Weinor in je lievelingskleur(en)en met een breed scala aan schitterende doekdessins – als gemaakt voor jouw terras.

Wij adviseren je graag!

Tot binnenkort!

Groeten,

Fabio Errico, zaakvoerder 

Atrox bv 

#weinor #zonneschermen #terrassoverkapping #glasoases® #dagvandezonbescherming #midzomerdag #atrox #atroxoutdoor #langstedagvanhetjaar 

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons